Ziraat Bankası’ndan Son 8 Gün Detayı! Ziraat Müşterilerine 1.000 TL Ek Ödeme Yapılacak!

Ziraat Bankası’ndan Son 8 Gün Detayı! Ziraat Müşterilerine 1.000 TL Ek Ödeme Yapılacak!
Nisan ve mayıs aylarını kapsayan yeni bir kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, kampanyanın sonuna gelindiğini ve kampanya kapsamında hesaplara bin lira yatıracağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte merak edilenler…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, yeni kampanyalar düzenlemeye devam ederken, süre dolmaya az kalan kampanyalar için de yeni bir duyuru yayınladı. Ziraat Bankası, 15 Mayıs’ta sona erecek kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine bin lira hediye edeceğini duyurdu.

Gıdadan teknolojiye, akaryakıttan giyim sektörüne kadar birçok alanda kampanya düzenleyen Ziraat Bankası, şimdi de evindeki beyaz eşyaları yenilemek veya yeni evlenecek çiftler için beyaz eşya kampanyası başlattı.

Buna göre, Vestel mağazalarından veya vestel.com.tr'den Ziraat Bankası Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile tek seferde yapılacak 10 bin lira ve üzeri peşin/taksitli ilk alışverişe 500 lira Bankkart Lira ve farklı günde yapılacak ikinci 10 bin lira ve üzeri alışverişe 500 lira Bankkart Lira, toplam bin lira Bankkart Lira verilecek.

ziraat-bankasi-ndan-resmi-aciklama-yapildi-mi-14271974-7807-amp.jpg

ZİRAAT BANKASI BİN LİRA HEDİYE KAMPANYASI DETAYLARI

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabilecek. SMS ile katılmak için bankada kayıtlı cep telefonunuzdan VESTEL yazarak 4757'ye SMS gönderilmesi yeterli olacak.

Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekecek.

Kampanya Bankkart ile anlaşmalı Vestel bayilerinde geçerli olmayacak. Vestel bayilerinde Bankkart POS'undan yapılmayan işlemler kampanyaya kapsamında yer almayacak.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına Bankkart Lira tutarı anında yansıyacak.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla bin lira Bankkart Lira kazanabilecek.

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri kampanyadan yalnızca iki kez ödül kazanabilecek.

Kampanya kapsamında kullanılmayan Bankkart Liralar 31 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ