Ziraat Bankası’dan Büyük Fırsat! 1000 TL İndirim Müjdesi Geldi

Ziraat Bankası’dan Büyük Fırsat! 1000 TL İndirim Müjdesi Geldi
Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan 1000 TL indirim kampanyasını Ziraat Bankası duyurdu.

Nisan ayına sayılı günler kala Ziraat Bankası'nın güncel fırsatlarına dair araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, Ziraat Bankası müşterileri ya da yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak indirimleri ve bankkart liraları merak ederken, Ziraat Bankası da 1 Mart tarihinde başlayan ve 30 Nisan tarihine kadar devam edecek olan 1000 TL indirim kampanyasını açıkladı. Söz konusu fırsatın başlamasının ardından indirimin ayrıntılarına ilişkin araştırmalar gerçekleştirilirken, Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden bilgi verdi.

Ziraat Bankası 1000 TL İndirim Kampanyası

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasında bankkartın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Enuygun mobil uygulaması üzerinden yapılacak 5000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli 500 TL indirim ve 10.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli 1000 TL indirim sunulacak. Nisan ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 5000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli 500 TL indirimden faydalanmak için ödeme ekranında bulunan kupon kodu alanına OTEL500 kodu girilmesi gerekiyor. 10.000 TL ve üzeri otel rezervasyonlarında geçerli 1000 TL indirimden faydalanmak için ise ödeme ekranında yer alan kupon kodu alanına OTEL1000 kodu girilebilir. Ziraat Bankası’nın kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamaya göre kod kullanılmadan yapılan işlemlerden indirim elde edilemeyecek.

2024/03/15/hesap-makinesi-2.jpg

Ziraat Bankası Güncel Kampanyalar 2024 Mart

30 Nisan tarihine kadar geçerli olan kampanya çerçevesinde Enuygun'da 1000 TL indirim elde edilebilirken, Ziraat Bankası’nın güncel kampanyalarına dair mart ayının son günlerinde araştırmalar gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede, mart ayının son gününe kadar devam edecek olan fırsatlara erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.