Ziraat Bankası Emeklilerin Hesabına 24 Bin TL Yatıracak!

Ziraat Bankası Emeklilerin Hesabına 24 Bin TL Yatıracak!
Emekli promosyonunda bankalar arasındaki yarış kızışırken, Ziraat Bankası, emeklilere çifte promosyon ödeyecek. Buna göre, emeklilere toplam 24 bin TL ödenecek. Peki, kimler ne kadar alacak? İşte ayrıntılar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, emeklilerin yüzünü güldürecek bir haber verdi. Emekli promosyonu konusunda en dikkat çeken kampanyalara imza atan Ziraat Bankası, yeni düzenlediği kampanya kapsamında emeklilere çifte promosyon fırsatı sunacak ve böylece, emeklilerin hesabına toplam 24 bin lira yatacak.

Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alma konusunda taahhüt veren emekliler, emekli maaşına göre alacakları ödenecek promosyon tutarları şu şekilde:

-10 bin liraya kadar emekli maaşı olan emeklilere 5 bin lira,
-10 bin lira ile 15 bin lira arasında emekli maaşı olan emeklilere 8 bin lira,
-15 bin lira ile 20 bin lira arasında emekli maaşı olan emeklilere 10 bin lira,
-20 bin lira ve üzerinde emekli maaşı olan emeklilere 12 bin lira

karatay-belediyesi-emekli-konagi-sakinlerini-piknikte-bulusturdu-jpg-1500.jpg

EMEKLİYE İKİNCİ PROMOSYON

Emekliler, Ziraat Bankası ile emekli maaş promosyonu konusunda taahhüt vermesinin ardından promosyon ödemelerini alacak ve Ziraat Bankası, emeklilere aldıkları maaş promosyonu kadar ikinci bir ödeme yapacak.

Bu ödeme emeklilere ihtiyaç kredisi şeklinde verilecek. Emekliler, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve bu kredinin tutarı da aldığı maaş promosyonu kadar olacak. Bu sayede, emekliler, bir bakıma çifte promosyon almış olacak. Kullanılan bu ihtiyaç kredisinin taksitleri uzun vade olduğu için küçük miktarlarda olacak ve bu taksitler de emeklilerin maaşlarından aydan aya kesilecek.

Ziraat Bankası’nın çifte promosyon fırsatıyla birlikte emekliler, bankadan 24 bin liraya kadar nakit ödeme alabilecek. Bu fırsattan yararlanmak için sadece emekli maaşının Ziraat Bankası’na taşınması ve emekli maaş promosyonu sözleşmesi yapılması gerekecek.