Yeniden Refahta yüzler gülüyor

Yeniden Refahta yüzler gülüyor
Seçim çalışmalarında günden güne daha fazla mesai harcayan Yeniden Refah Partisi adeta çalışmalarda vites yükseltti.
Vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü söyleyen ve "Türkiye'nin geleceği için milli görüş meclise" sloganıyla yola çıkan Ahmet Taşkıran ile Nevzat Akdağ saha çalışmalarında her bir vatandaşı tek tek dinleyip ürettikleri projeleri bıkmadan usanmadan anlatmaya devam ediyor.
 
Çaldıkları her kapıda tebessümle karşılanan vekil adayı Ahmet Taşkıran, "Millî Görüş'e duyulan özlemi bu şekilde görmeleri çalışmalarımızda ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor." dedi.
 
Kirişçi mahallesinde esnafları tek tek ziyaret eden Taşkıran verdikleri mutlu pozlarla da "Artık Millî Görüşün Zamanı Geldi" mesajını verdiler.
 
İnsanların olumlu tepkileri sebebiyle bağrına bastıkları vekil adayı Ahmet Taşkıran gördükleri ilgiden oldukça memnun olduğunu söyledi. "Bu sefer Erbakan diyoruz" sloganıyla, Yeniden Refah Partisine ve Millî Görüş'e sahip çıkılmasını isteyen Milletvekili Adayı Ahmet Taşkıran "Bu sefer sizleri anlayan, sizinle birlikte büyüyen, sizlerin sırtını sıvazladığınız bir esnaf kardeşinizi, çiftçi kardeşinizi meclise gönderin. Bizlere sahip çıkın" diyerek destek istedi.