Yeniden Refahın kadın adayı

Yeniden Refahın kadın adayı
Durdu Elif ÇELİKTAŞ Yeniden Refah partisinin belediye başkan aday adayı oldu.
Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da da gündem 31 Mart’ta düzenlenecek olan yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Yıllarca Karaman’da esnaf olan Durdu Elif ÇELİKTAŞ Yeniden Refah Partisi’nden Karaman Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu.
 
Karaman Belediye Başkanlığı için başvuru dosyasını teslim ettikten sonra aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Çeliktaş, geçmişteki tüm hizmetlere sahip çıkıp; geliştirerek, eksikleri tamamlayarak hizmet etmeyi amaçladıklarını belirtti.
 
Çeliktaş aday olarak gösterilmenin ardından Karaman Belediye Başkanlığını kazandığımız takdirde, aldığımız bayrağı daha da yukarı taşıyacağız. Hizmet için aşkla yola çıkacağız. Tüm aday adaylara başarılar diliyorum. Çok güzel bir süreç yaşıyoruz.” dedi.
 
20 Aralık tarihine kadar aday başvurularının devam ettiğini belirten Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Taşkıran’da yaptığı açıklamada “Başta Karamanımız olmak üzere ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi adına kutsal bir görev yapıyoruz. Çünkü bizler Siyaseti bir ibadet olarak yapıyoruz. İşimizi, gayretimizi ortaya koyarken bu anlayışa hassasiyet gösterirsek hem evimize götürdüğümüz ekmek bereketlenir hem de öbür dünya için bir hazırlık olur.
 
Milli Görüşçüler olarak bizler ilimize ve hemşerilerimize ibadet aşkıyla hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizlerin hizmet anlayışı da sevgi ile yaklaşmak, severek çalışmak vardır. Bir insan bir işi severek yaparsa hem işinden hem de hayatından haz alır. Bizler bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada aziz milletimizin hizmetkârı olacağız' dedi.