Yeniden Refah Partisinden haber sitemize ziyaret

Yeniden Refah Partisinden haber sitemize ziyaret
Yeniden Refah Partililerden Karamaninsesi.coma ziyaret

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran Belediye Başkan adayı Elif Çeliktaş ve partililer haber sitemize ziyarette bulundular.

Bu seçimde iddialı olduklarını söyleyen İl Başkanı Ahmet Taşkıran; " Yeniden Refah Partisi olarak anket firmalarının aksine girdiğimiz ilk seçimde beklenmedik bir oy oranı ile Meclise girdik ve önümüzde ikinci bir seçim var. Allah'ın izniyle Türkiye genelinde yine beklenmedik bir çıkış yapacağız. Biz her geçen gün büyüyen ve halkımızın teveccühünü kazanan bir partiyiz. Liderimiz sayın Fatih Erbakan beyin Siyasete yön verdiği artık herkes tarafından kabul edilmiştir. İnşallah Aziz Milletimiz Milli Görüş Belediyeciliğini yurt genelinde şaha kaldıracak ve Yeniden Refah Partisine büyük bir zaferi yaşatacaktır." dedi.

İsminin açıklanmasıyla büyük bir ilgi gördüğünü söyleyen Yeniden Refah Partisinin Belediye Başkan adayı Elif Çeliktaş; " Biliyorsunuz geçtiğimiz gün Genel Başkanımız sayın Fatih Erbakan şahsımın adaylığını açıkladı. Ben bu kadar ses getireceğini bilmiyordum. Bazı Ulusal gazeteler manşetten vererek Yeniden Refah'ın kadın adayı demişler. Şu anda Karaman adaylarının içerisinde bir tek bizi ulusal medya gündemine aldı. Bu da Yeniden Refah Partisinin gücünü göstermektedir. Allah nasip eder de Belediye Başkanı olursak sayın başkanımızın dediği gibi Milli Görüş Belediyeciliğini Karaman'da yaşatacağız. Çalışan ve kendi öz kaynaklarıyla üreten bir Belediyeciliği hayata geçireceğiz."dedi.

ARTIK YÖNETİME KADIN ELİ DEĞMELİ

Karaman'da ki kadın seçmenlerden özellikle destek bekleyen Başkan Adayı Elif Çeliktaş; " Karaman merkezde yaklaşık 54 bin kadın seçmen var, Tek kadın aday olmamdan dolayı özellikle destek istiyorum. Karaman Belediyesine artık kadın eli değmeli. Bildiğiniz gibi bu güne kadar Karaman Belediyesini yönetenler bir Kadını Başkan yardımcısı bile yapmadılar. Kadınları hiçe saymalarını kabul etmiyorum. İnşallah Karaman halkı Kadınlara Başkan yardımcılığını bile çok görenlere ders verecektir." dedi.