Vakıfbank Son Kez Duyurdu! 4 Gün İçinde Bunu Yapanın Hesabına 2 Bin TL Yatacak!

Vakıfbank Son Kez Duyurdu! 4 Gün İçinde Bunu Yapanın Hesabına 2 Bin TL Yatacak!
Vakıfbank, mart ayı kapsamında düzenlediği kampanyasının bitimine son 4 gün kaldığını ve kampanyaya katılan müşterilerin 2 bin TL kazanacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Vakıfbank, yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Buna göre Vinov Kampüs sistemi üzerinden 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında 199 bin 999 liraya kadar yapılan ödemelerde bin lira, 200 bin lira ve üzeri ödemelerde ise 2 bin lira kredi kart ekstre indirimi verilecek.
Vakıfbank, söz konusu kampanyanın 31 Mart’ta sona ereceği için son 4 gün kaldığını ve müşterilerin acele etmesi gerektiğini açıkladı. Ayrıca kampanyaya ilişkin tüm detaylar, Vakıfbank’ın resmi internet sitesinden paylaşıldı.

images-4.jpeg

KAMPANYA DETAYLARI
Kampanyada söz konusu olan ödüllendirmenin, okul kayıt ücretine uygulanan bir indirim olmadığı ve Vinov Kampüs sisteminden yapılan ödemelere özel kredi kartına yansıtılacak indirim olduğu belirtildi.
Kampanyanın müşteri bazında geçerli olacağı ve ayrıca, kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlanabileceği aktarıldı.
Bireysel kredi kartlarının kampanyaya dahil olmayacağı ifade edildi.
Yeni VakıfBank Müşterisi olacak müşteriler veya VakıfBank müşterisi olup kredi kartı olmayanların, 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında VakıfBank Kredi Kartına başvurup kart almaları halinde söz konusu kampanya kapsamında değerlendirilecekleri paylaşıldı.
Vinov Kampüs ödeme talimatı iptal/iade olması halinde verilen indirimin yansıtılan kredi kartına borç olarak yansıyacağı vurgulandı.