Vakıfbank 10 Gün İçinde Para İadesi Yapacak!

Vakıfbank 10 Gün İçinde Para İadesi Yapacak!
Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Vakıfbank, mayıs ayına özel düzenlediği yeni kampanyası kapsamında müşterilerine Worldpuan hediye edeceğini duyurdu. Peki, kampanya şartları neler, kimler ne kadar kazanacak? İşte detaylar…

Mayıs ayına girilmesiyle beraber bankalar da tek tek yeni kampanyalarını paylaşmaya başladı. Bu kapsamda, Vakıfbank da yeni kampanyasını duyurarak müşterilerinin yüzünü güldürdü. Vakıfbank, Mavi'den yapılacak 1.750 lira ve üzeri alışverişe 175 lira Worldpuan hediye edeceğini açıkladı.

Buna göre, VakıfBank Worldcard ile 17 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Mavi fiziki mağazalarından ve online www.mavi.com üzerinden tek seferde peşin veya taksitli 1.750 lira ve üzeri alışverişe 175 lira Worldpuan hediye edilecek.

Kampanyanın 15 Mayıs’ta sona ereceğini duyuran Vakıfbank, müşterilerin acele etmesi gerektiğini paylaştı. Ayrıca, söz konusu kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler Vakıfbank’ın resmi internet sitesinden yayımlandı.

thumbs-b-c-319f9b75d0d1e5da864cec438bc2b184.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazında geçerli olup, ek kart ve sanal kart ile yapılan harcamalar da kampanya kapsamında yer alacak. Bir müşteri kampanyadan en fazla 175 TL Worldpuan kazanabilecek.

BusinessCard'lar, Bankomat Kartlar, nakit çekim, mail order, temassız ödeme ve yurt dışı işlemleri, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacak.

Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlanabilecek.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 21 Mayıs 2024 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek ve bir gün sonra kullanılabilir hale gelecek. Worldpuan’lar, 20 Haziran 2024’e kadar kullanılabilecek. Ayrıca, kullanılmayan Worldpuan’lar 21 Haziran 2024 tarihinde geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ