Üniversite Öğrencisi Kızın Sır Ölümü

Üniversite Öğrencisi Kızın Sır Ölümü
İzmir’de, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kız, erkek arkadaşının oturduğu 9. kattaki dairenin balkonundan boşluğa atlayarak öldü.Olay, sabah saat 06.00 sularında Buca İlçesi Yenigün Mahallesinde bir binada meydana geldi. İddialara...

İzmir’de, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kız, erkek arkadaşının oturduğu 9. kattaki dairenin balkonundan boşluğa atlayarak öldü.

Olay, sabah saat 06.00 sularında Buca İlçesi Yenigün Mahallesinde bir binada meydana geldi. İddialara göre, psikolojik sorunları olan ve İzmir’de bir üniversitede okuyan D.K.(23), erkek arkadaşına kalmaya gitti. Sabah saat 6’ya doğru balkona çıkan kız bilinmeyen bir nedenle bunalıma girerek kendini boşluğa bıraktı. Dışarıdan gelen ses üzerine uyanan talihsiz kızın erkek arkadaşı Y.E.Ş, balkondan dışarı baktığında kız arkadaşının yerde cansız bedeniyle karşılaştı. Y.E.Ş, durumu 112 ekibi ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen ekipler yapmış oldukları incelemelerde genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz kızın arkasında üzgün olduğuna dair bir not bıraktığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.