Ücretsiz İnternetten 55 Bin Kullanıcı Faydalandı

Ücretsiz İnternetten  55 Bin Kullanıcı Faydalandı
20 aylık süre içerisinde 55 Bin kullanıcı belediyenin ücretsiz internet hizmetinden faydalandı.
Karaman Belediyesi, şehir merkezinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda ücretsiz internet hizmeti vermeye devam ediyor. Geçen 20 aylık süre içerisinde 55 Bin kullanıcı belediyenin ücretsiz internet hizmetinden faydalandı.
Karaman Belediyesi ve Türk Telekom işbirliğinde başlatılan "Ücretsiz İnternet Hizmeti" vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Aktekke Meydanı, Kuğulu Park, Cambaz Gazi Parkı, Atatürk Parkı ve  Cumhuriyet Parkı'nda  devam ediyor. 2014 yılının Nisan ayında uygulamaya geçilen proje  ile vatandaşlar ücretsiz internet imkanından faydalanıyorlar. Elde edilen verilere göre, yaklaşık 600 günlük süre içerisinde yaklaşık 55 bin 606 tekil kullanıcı toplamda 290 bin 465 defa giriş yaparak bu hizmetten faydalandı. Kullanıcılar toplam 13.652 gigabayt veri alışverişinde bulundu.
Karaman'ın, ücretsiz internet hizmetinin uygulandığı sayılı illerden olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; " Karamanımızın 5 farklı noktasında vatandaşlarımıza son teknoloji fiber alt yapı ile ücretsiz internet hizmeti vermeye devam ediyoruz. Bu hizmeti vermeye başladığımız günden bu yana geçen 20 aylık süre içerisinde binlerce vatandaşımız bu hizmetten faydalandı. Teknolojinin ve iletişimin giderek geliştiği günümüzde tüm imkanlarımızla bu gelişmeleri ve yenilikleri vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz"