Temsilcimiz Süper Lig Yolunda

Temsilcimiz Süper Lig Yolunda
Karaman Minik Atılım SK, Play-Off ilk maçında Sivas Belediyesi'ni 40-36 yenerek önemli bir avantaj elde etti.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, ikinci sırada tamamlayarak Play-Off'lara katılma hakkı kazandı. İlk maçında Sivas Belediyesi ile karşılaştı. Maçı 19-18 geride tamamladıktan sonra ikinci devrede üstün bir performans sergileyerek 40-36'lık bir skor elde etti. Bu galibiyet, Süper Lig yolunda önemli bir avantaj sağladı.

Karaman Minik Atılım SK'nın gollerini Saliha Hatun Çelik 11, Berivan Kuş 4, Gamze Özler 3, Bilge Birben 10, Figen Döne 8 ve Çağla Güleç 2, Damla Güleç 2 attı.

Play-Off ikinci maçında, 15 Nisan Pazartesi günü saat 13.00'te Artvin 7 Mart takımıyla karşılaşacaklar. Bu karşılaşmalar, THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Play-Off müsabakaları, tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve bir grup merkezinde gerçekleştirilecek. İki grup arasında toplam üç maç yapılacak. Play-Off sonunda ilk iki sırayı alan takımlar, normal sezon sonunda birinci sırayı alan diğer iki takımla birlikte dörtlü final oynamaya hak kazanacaklar.

Kadınlar 1. Lig'inde 27-29 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda düzenlenecek olan Dörtlü Final'in ardından birinci ve ikinci olan takımlar, Süper Lig'e yükselecekler.