Sizden Habersiz Hesabınızdan Para Çekilmiş Olabilir! Hemen Hesapları Kontrol Edin!

Sizden Habersiz Hesabınızdan Para Çekilmiş Olabilir! Hemen Hesapları Kontrol Edin!
Akbank’ta yaşanan teknik bir sorun nedeniyle vatandaşlar, kendilerinden habersiz hesaplarından para çekildiğini iddia etti. İşte detaylar…

2021 yılı Temmuz ayında sistem arızası nedeniyle Akbank müşterileri, banka hesaplarına erişim sağlayamaması nedeniyle mağdur olmuştu. Müşteriler, hesaplarından hem para çekememiş ve hem de alışveriş yapamamıştı.

Bunun yanı sıra, 2022 yılında da Akbank müşterilerinin kredi kartlarından taksit borçlara iki defa çekilmiş ve bu durum, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Olayın ardından Akbank, yaptığı açıklamada, teknik bir arıza oluştuğunu ve sorunun en kısa sürede giderileceğini belirtmişti.

akbank-kesintiler-suruyor-896173-5.webp

MÜŞTERİLERİN HESAPLARINDAN PARA ÇEKİLDİ

Şimdi Akbank müşterileri, yeniden benzer bir olay yaşadıklarına ilişkin sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladı. Özellikle yatırım hesabı bulunan Akbanklılar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hesaplarından haberleri olmadan para çekildiğini öne sürdü.

Yaşanan olay, sosyal medyada viral hale gelirken, Akbank tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Hesaplarından kendilerinden habersiz para çekildiğini dile getiren Akbank müşterileri, paralarının geri yatırılmasını talep etti. Bunun yanı sıra, bazı vatandaşlar da borsada işlem saatinin başlamasına karşın hesaplarındaki paranın çekilmesi sebebiyle işlem yapamadıklarından ifade etti.

akbank.jpg

akbank1.jpg