Simge ve Durmuş Ali dünya evine girdiler.

Simge ve Durmuş Ali dünya evine girdiler.
Karaman’lı iş adamı Ahmet Kapar’ın oğlu Durmuş Ali Kapar dün akşam görkemli bir düğün yaparak Simge Tunç ile hayatını birleştirdi.
Dün akşam Truva Park kır bahçesinde yapılan düğünde binlerce vatandaşın yanı sara Siyaset ve iş dünyasından da büyük katılım vardı.
 
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk, Karaman eski Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Eski Belediye Başkanları Ali Kantürk ve Ertuğrul Çalışkan, Eski Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Eski AK Parti İl genel meclis üyesi Necati Gür, Karaman Organize Sanayi Başkanı Kemal Boynukalın ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram da katıldı.
 
İş adamı Ahmet Kapar düğüne katılan misafirlere teşekkür ederek; " Bugün buraya katılarak bizleri sevindiren tüm dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Tabi bizi arayarak işlerinden dolayı katılamayacağını belirten dostlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Oğlum Durmuş Ali ile Kızım Simge'ye Cenab-ı Allah iki cihanda mutluluklar versin, Allah aralarında muhabbeti eksik etmesin." dedi.
 
Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür, yayınladığı mesajında; “Gençlere ömür boyu mutluluklar dilerim. Değerli kardeşim Ahmet Kapar’a da hayırlı olsun dileklerimi sunarım.” Dedi.