Şeref Kuku resmen aday oldu.

Şeref Kuku resmen aday oldu.
Mali Müşavir Şeref Kuku, AK Parti Merkez ilçe başkanlığına aday oldu.
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni İl Başkanını atayan AK Partide kongre süreci devam ediyor. Önümüzde ki günlerde Merkez ilçe kongresini yapacak olan AK Parti de adaylarda tek tek çıkmaya başladı.
 
Karaman’ın ünlü muhasebecilerinden olan AK Parti Karaman il teşkilatı kurucularından Mali Müşavir Şeref Kuku’da adaylığını açıkladı.
 
Şeref Kuku adaylığını açıklayarak şunları söyledi; “ 14.09.1966 Karaman doğumluyum. İlk orta lise tahsilimi Karaman da tamamladım. Anadolu üniversitesi İşletme Fakültesi bölümünü bitirdim. Şuan Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İşletme Muhasebe-denetim dalında yüksek lisans öğrencisiyim. Askerliğimi 213.kısa dönem olarak Çorlu da yaptım. Özel sektör de uzun yıllar muhasebe müdürü olarak görev aldım.1999 yılından buyana serbest muhasebeci mali müşavir olarak çalışmaktayım. Karaman Smmm odasında denetleme kurulu başkanlığı, Bumas bulgur da denetleme kurulu üyeliği, Okul aile birliği başkanlığı görevlerin de bulundum.14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz de kurucu il yönetim kurulu üyesi ve yürütme kurulu üyesi olarak görev yaptım.2014 de yapılan seçimler de disiplin kuruluna seçildim.2017 Mart dönemin de siyaset akademisi eğitimimi bitirdim. Evli 2 çocuk babasıyım. Kuruluşun da adım gibi şeref duyduğum partim de hizmet etmek için yapılacak olan seçimler de Merkez İlçe başkanlığına adayım.Karaman için davam için hizmet için yola çıkıyorum Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah