Selçuklu'da 84 Yaşındaki Kadın Torunu Tarafından Saldırıya Uğradı

Selçuklu'da 84 Yaşındaki Kadın Torunu Tarafından Saldırıya Uğradı
Selçuklu'da yaşanan olayda, 84 yaşındaki Sahure Dudu B., torunu tarafından saldırıya uğradı. Torununun ani saldırısıyla ağır yaralandı.

Olay, saat 12.30 civarında Selçuklu ilçesinin Mehmet Akif Mahallesi Ülke Sokak'taki 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, apartmanın birinci katında yaşayan 84 yaşındaki Sahure Dudu B., kızı H.B. ve aynı evde yaşayan torunu Talha Ç. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma esnasında Talha Ç., önce teyzesinin dişini kırdı, daha sonra anneannesine yanında bulunan bir bıçakla saldırdıktan sonra yaşlı kadını duvara vurarak yaraladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, Talha Ç.'yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Olayda başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Sahure Dudu B. ile kızı Hasibe E., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Sahure Dudu B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, kızı Hasibe E.’nin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Talha Ç.'nin ilk ifadesinde olayla ilgili soruları cevaplamadığı belirtildi.

Sahure Dudu B.'nin yakınları, Talha Ç.'nin yurt dışında yufkacıda çalıştığını ve 1 ay önce Konya'ya gelerek anneannesinde kalmaya başladığını, olaydan önce ise anneanne ile torunun hiç kavga etmediğini ifade etti. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.