Şehitler için taziye mesajları

Şehitler için taziye mesajları
Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan ve şehit Uzman Çavuş Mehmet Kızılca için taziye mesajları
KTSO BAŞKANLARINDAN TERÖRE LANET MESAJI
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay, Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristler tarafından daha önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 4 askerin şehit , 4 askerin de yaralanması ile ilgili düzenlenen hain terör saldırısına ilişkin bir mesaj yayımladılar. Başkanlar mesajlarında,
“Hakkari Yüksekova İlçesinde terör, alçak yüzünü bir kez daha gösterdi. Maalesef milletimize ve bütün insanlığa büyük bir acı daha yaşatıldı. Yüreğimiz yandı. Üzüntümüz çok büyük. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bunu gerçekleştirenler insanlığın düşmanıdır. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumak zorundayız.
Terör, bizden canlar alabilir ama asla birlik ve beraberliğimizi, birlikte aydınlık yarınlara yürüme kararlılığımızı değiştiremeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak, sarılarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur.
Bu duygu ve düşüncelerle Karaman Ticaret ve Sanayi Odası adına; Hakkari Yüksekova'da kaybettiğimiz canlarımıza, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verdiler.
____________________________
 
KMÜ REKTÖRÜ AKGÜL’DEN ŞEHİT DOĞAN İÇİN TAZİYE MESAJI
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan için taziye mesajı yayımladı. Rektör Akgül mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Dün gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca’nın ardından bugün de Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesiyle Karamanlı hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan’ın şehit olduğu haberini aldık. Eli kanlı terör örgütünün bu kalleş saldırıları Karamanlı hemşehrilerimizi olduğu kadar milletimizi de derin yasa boğmuştur. Gerek hemşehrilerimiz gerekse milletimiz bu saldırılar karşısında dik durup bu acıyı göğüsleyecek güçtedir. Terörle mücadelede gösterilen kararlılık, yaşadığımız acılarla birlikte katlanarak sürecek ve millet olarak birlik beraberliğimiz ebediyen bozulmayacaktır. Bu vesileyle, şehidimize Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.”
_________________________________

İL GENEL MECLİS BAŞKANI CELALETTİN GÜNGÖRER ŞEHİT ASKERLER İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI


İl Genel Meclis Başkanı Celalettin GÜNGÖRER; yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu haince saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını belirterek, "Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik yapılan saldırıları nefret ve lanetle kınıyoruz. Diyarbakır ve Hakkari illerinde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırılar bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Birlik ve beraberliği hedef alan bu tür saldırılarla defalarca karşılaşmış olan milletimiz, dün olduğu gibi bugün de bunların üstesinden gelebilecek kudrettedir. Yapılan hain saldırılar sonucu yaşamını yitiren Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet KIZILCA ve Piyade Uzman Çavuş Ömer DOĞAN’ın kanı yerde kalmayacaktır. Bu menfur saldırılar da hayatını kaybeden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan kahraman Mehmetçiklerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Milletimizin başı sağolsun" ifadelerine yer verdi.

_____________________________________________

TÜRK EĞİTİM-SEN

BAYRAK UĞRUNA KARAMAN’DAN 2 ŞEHİT DAHA!

1 Günde 2. şehit ateşiyle Karaman’da yürekler yine yandı…

Diyarbakır-Silvan’da şehit edilen Uzman Onbaşı Mehmet KIZILCA’nın kutlu naşı Ermenek Güneyyurt’ta henüz defnedilirken, bu defa Hakkâri-Yüksekova’da şehit edilen 4 askerimizden birinin Karaman’lı Uzman Çavuş Ömer DOĞAN olduğu kara haberi geldi…

Tüm şehitlerimizle beraber Mehmet KIZILCA ve Ömer DOĞAN kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

Değerli şehit ailelerimiz, Karaman’ımız ve Türk milletinin başı sağ olsun.

Haçlı-Siyon emperyalizminin hedefi; Türkiye Cumhuriyeti Devletini parçalamak, yıkmak ve Türk milletini esarete mahkûm etmektir. Dün nasıl milli birlik, inanç, ruh, cesaret ve azimle hareket ederek, Çanakkale’de, İstiklal Mücadelemizde zaferle çıktıysak bu günde aynı ruhla yeniden kenetleneceğiz. Kurulan tuzakların, planların tamamını bozacağız.

Bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek, namus çiğnetilmeyecek, vatan işgal edilemeyecek, devletimiz ve milletimiz hür ve bağımsız olarak daha da güçlenerek ebediyen yaşayacaktır..

Yüce Allah; 1000 yıldır İslam’ın ve insanlığın müdafaa ve yüceltilmesi uğruna mücadele veren Türk milletini daima korusun ve nice zaferlerle şereflendirsin.