Saydam Ailesinin Mutlu Günü

Saydam Ailesinin Mutlu Günü
Fatmanur ile Barbaros Saydam dün akşam hayatlarını birleştirdiler.
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürlerinden Bünyamin Saydam ile Başhemşire Naime Saydam’ın oğlu Barbaros Saydam ile Ahmet ve Neriman Arı’nın kızı Fatmanur Arı dün akşam görkemli bir düğünle Dünya evine girdiler.
 
Truva Park Düğün salonun da gerçekleşen düğünde yoğun bir kalabalığın olması dikkatlerden kaçmadı. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, AK Parti Karaman İl Başkanı Av. Murat Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, Sağlık İl Müdürü Adnan Kurşun, Eski Belediye Başkanı Ali Kantürk, Eski İlçe ve Belde Belediye Başkanlarından Necati Akpınar, Muhittin Tuncel, Celal Aslan ve Sağlık camiasının önemli isimleri düğüne katılanlar arasındaydı.
Gençlerin mutluluğu gözlerinden okunur gece boyunca doyunca eğlendiler.
 
Haber sitemize açıklama yapan Bünyamin Saydam; “ Bu güzel günümüzde bizlerle beraber olan, buraya gelemeyip bizleri uzak yerlerden arayan değerli dostlarıma ve akrabalarıma çok teşekkür ederim. Cenab-ı Allah evlatlarımıza ömür boyu mutluluklar nasip etsin, muhabbetlerini arttırsın.” Dedi.
 
Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür’de gençlere mutluluklar dileyerek; “ Değerli arkadaşım, kardeşim Bünyamin beyi ve değerli eşi Naime hanımı tebrik ederim. Yeğenlerime de ömür boyu mutluluklar dilerim.” Dedi.
 
Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger’de hayırlı olsun dileklerini sunarak; “ Cenab-ı Allah gençlerimize iki cihanda mutluluklar nasip etsin. Güzel bir düğün düzenleyerek gençlerin mutluluğunu sağlayan Bünyamin Beye ve Naime hanıma ve Gelin hanımın Ailesine hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum.” Dedi.