Şancı ve Dönmez Ailesinin Mutlu Günü

Şancı ve Dönmez Ailesinin Mutlu Günü
Büşra Dönmez ile İsmet Alper Şancı hayatlarını birleştirdiler.
Devlet Hastanesinin önemli isimlerinden Adnan Dönmez’in kızı Büşra Dönmez ile Karaman’ın ünlü Avukatlarından Gökhan Şancı’nın oğlu İsmet Alper Cumartesi günü Düğün Park’ta gerçekleşen muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.
 
Haber sitemize açıklama yapan Avukat Gökhan Şancı; “ Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Bütün dostlarına teşekkür eden Adnan ise yaptığı açıklamasında; “ Kızım Büşra’nın Düğününe, uzaktan yakından gelerek katılım sağlayan,herhangi bir sebebten dolayı katılamayan, Düğüne katılıp görüşmediğim bütün Eş ,Dost, Arkadaş, Hısım, Akrabalarıma, Komşularıma, Katılım sağlayan bütün misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizleri Onurlandırdınız. Düğün Davetiyesini ger hangi bir sebepten dolayı ulaştıramadığım bütün arkadaşlarımız ve dostlarımızdan Özür Dilerim. Lütfen Kusura Bakmayın. Allah Hepinizden Razı Olsun.” Dedi.
 
Düğüne Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Sağlık İl Müdürü Adnan Kurşun, Eski Belediye Başkanı Ali Kantürk, Siyasetçi Mustafa Köpüklü, STK Başkanları ve daha birçok davetliler katıldı.
 
Büşra Dönmez ve İsmet Alper Şancı’ya mutluluklar dileyen Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür; “ Kardeşlerime ömrü boyu mutluluklar dilerim. Rabbim iki cihan saadeti versin. Değerli abilerimiz Adnan Dönmez ve Gökhan Şancı’ya hayırlı olsun dileklerimi sunarım.” Dedi.