Şaban Şahin, Esnaf dan yoğun ilgigördü.

Şaban Şahin, Esnaf dan yoğun ilgigördü.
Saadet Partisi Milletvekili adayı Şaban Şahin, Esnafın dertlerini dinledi..

Şahin, Esnaf ziyaretlerinde bulundu… Birçok esnaf, 96–97 de Erbakan’ın Başbakan olduğu dönemdeki işleri aradıklarını söylediler. Ne kazandıysak Erbakan hoca zamanında kazandık. Şimdi kazanamıyoruz, zor geçiniyoruz, borçluyuz ifadesini kullandılar.

Şahin,” Merhum hocamız, 54. hükümette şuanda da uygulanan rant ekonomisi yerine reel (üretim) ekonomisine geçerek efsane hizmetler yapmıştır. Hocamızın başarısının sırrı buydu” dedi.

 Şahin, “ Hocamız, ülkemizin sıkıntılarını biliyordu, bilmemekle kalmıyordu, çözüm yollarını da biliyordu. Erbakan Hocamız,  ağır sanayi hamlesiyle fabrika temelleri attı. Bunların bir kısmı faaliyete geçti. Geçmeyenlerde dış kaynaklı engellemelerle durduruldu. Faaliyette olanlar ülkemizin ekonomisine yön vermekle kalmadı, yüksek katkılar sağladı. Ama ne yazık ki bu hükümet döneminde hepsi özelleştirme-peşkeş çekilerek kapatıldı, yok edildi. Neden? Çünkü dış güçler böyle istiyor… Dış güçler, istiyor ki Sayın Başbakan, göz boyama, oyalama-avutma işini iyi yapsın, sömürü hızlı bir şekilde itirazsız devam etsin “ diye belirtti..

Şahin, “Yapılacak iş çok basit, Rant ekonomisinden reel ekonomiye geçerek, Yani Rantiyecilerin musluklarının kapatılmak suretiyle halkımız tarafına akıtılırsa. 54. Hükümet teki bolluk, bereket, refaha ulaşırız “ dedi. ‘Bunu da yapabilecek tek parti Milli Görüşün tek temsilcisi SAADET PARTİSİ DİR’ diye devam etti…….