Saadetliler Atakan Ünver’den Nefret ediyor.

Saadetliler Atakan Ünver’den Nefret ediyor.
Gazeteci Hüseyin Ölger, Saadet Partililerin Atakan Ünver’e oy vermeyeceklerini söyledi.
Karamaninsesi.com’un geçtiğimiz gün Atakan Ünver hakkında yaptığı haber büyük ses getirdi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger’in birçok Saadet Partililerle yaptığı görüşme de partililerin asla Atakan Ünver’e oy vermeyeceklerini belirttiklerini söyledi.
 
ATAKAN’IN TEK HEDEFİ KENDİSİNİ MECLİSE TAŞIMAK
 
Saadet Partisinde istifaların olabileceğini söyleyen Gazeteci Hüseyin Ölger şunları söyledi; “Bildiğiniz gibi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uzun süredir parti içinde ki Kemalistleri bitirmeye çalışıyor. Sürekli İslam Dinin değerlerine hakaretler eden bu Kemalistler CHP’ye en büyük zararı veriyordu. Atakan Ünver’de bu Kemalistler gibi o da İslâm’ın değerli olgularını yıpratmaya basitleştirmeye çalışıyor. Bu yapıda ki Atakan Ünver şimdi de İslamcılara şirin gözükmek için Saadet Partisinin Karaman Teşkilatını kullanmaya çalışıyor. Benim bildiğim Saadet Partililer kendilerini kullandırmaz. Geçtiğimiz gün Atakan Ünver’in Mekke’nin fethine olan nefretini haber yapmıştık o haberimizden sonra görüştüğüm Saadet Partililer, ‘Genel Merkezin talimatı var mecburen yanında gözüküyoruz, Resimlere aldanmayın içimizde ki hiçbiri Atakan’a oy verecek kadar gözü dönmedi’ diyorlar. Atakan Ünver Saadet Partisinin Karaman’da ki yaklaşık 4-5 bin civarında ki oyunu alarak kendisini Ankara’ya taşımak istiyor. 2. Sıra Adayı Yusuf Baştuğ’a da umut vererek Milletvekili olacağını aşılıyorlar. Karaman şartlarında bu imkânsız bir şey. Geçtiğimiz seçimde İYİ Parti’nin oyu olmasaydı CHP zaten 1 tane bile vekil çıkaramıyordu. Bunu Atakan çok iyi biliyor, tek amacı kendisini Meclise taşımak.” Dedi.
 
SAADET PARTİSİNDE TEPKİLER İSTİFALARA NEDEN OLABİLİR
 
Saadet Partisi Karaman Teşkilatında Atakan Ünver’e büyük tepki oluşurken bunun istifaya neden olabileceğini belirten Hüseyin Ölger; “Saadet Partisini uyarıyorum, Eğer Atakan Ünver’in arkasında gezemeye devam ederseniz partinizde istifalar ayyuka çıkar. Şu an büyük tepki var. Bu istifalar belki teşkilat yönetimin de şimdilik olmaz ama tabanda olur. Bizim bizzat görüştüğümüz kişiler var tepkinizi gösterin ama Saadet Partisinden sakın istifa etmeyin diyoruz ama kaç kişi bizi dinler bilmem.” Dedi.