Özgüven: Eğitim Kurum Ve Kuruluşları Bizim İçin Çok Değerlidir

Özgüven: Eğitim Kurum Ve Kuruluşları Bizim İçin Çok Değerlidir
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) Şube Müdürü İlyas Poyrazer, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

KOMEK ve ASEM Şube Müdürü İlyas Poyrazer, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret etti. Poyrazer, ASEM ve KOMEK’e verdiği katkılarından ve ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Özaltun’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven ise, "Amacımız şehrimize kazandıracağımız önemli hizmetlerle ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın refah ve mutluluğunu sağlamaktır. Bunun yanı sıra böyle değerli hizmetler veren kuruluşlarımıza da elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Eğitimin her dalı bizim için çok kıymetli. Bu anlamda eğitim kurum ve kuruluşlarımıza destek vermek bizim boynumuzun borcudur. ASEM ve KOMEK de eğitim veren değerli kuruluşlar, şehrimize bu kuruluşları kazandıran başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretin ardından Poyrazer, Başkan Özgüven’e hediye takdim etti.