(Özel Haber) Bu Adam 19 Yıldır Su İçmiyor

(Özel Haber) Bu Adam 19 Yıldır Su İçmiyor
Konya’da, 19 yıldır su içmeyen adam AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.Konya’nın Ereğli ilçesinde, 14 yaşındayken içtiği suyun boğazında kalması sonucu bir daha su içmeyen 33 yaşındaki İshak Acar, su ihtiyacını asitli içecekler...

Konya’da, 19 yıldır su içmeyen adam AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.
Konya’nın Ereğli ilçesinde, 14 yaşındayken içtiği suyun boğazında kalması sonucu bir daha su içmeyen 33 yaşındaki İshak Acar, su ihtiyacını asitli içecekler ve meşrubatlardan karşılıyor.
Ereğli ilçesinde iki yaşındayken yanlış vurulan iğne sonucu engelli kalan İshak Acar, 14 yaşına geldiğinde içtiği suyun boğazında kalması nedeniyle bir daha su içmemeye başladı. O günden sonra su ihtiyacını başta gazlı içecekler olmak üzere meşrubatlardan karşılayan İshak Acar, özellikle 19 yıl içtiği kolanın bağımlısı olduğunu söyledi. İçtiği gazlı içeceklerin hiçbir zararını görmediğini ifade eden Acar, çevresindeki insanların kendisi ile bazen dalga geçtiğini ve “kolakolik” olarak isim taktıklarını dile getirdi.
Annesinin yıllardır meşrubat ve gazlı içecekleri tüketmesine tepki gösterdiğini anlatan Acar, artık bağımlı olduğu bu içeceklerden vazgeçemediğini belirterek, açık havada bu meşrubatları tüketmenin kendisi için büyük bir zevk olduğunu aktardı.
Konya Büyükşehir Belediyesi Eski İl Genel Meclis Üyeliği görevi yaptığını ifade eden Acar, şu an AK Parti Milletvekili Aday Adayı olduğunu sözlerine ekledi.
"SU İHTİYACININ SADECE SUDAN KARŞILANMASI DAHA UYGUN"
19 yıl su içmemesi nedeniyle kontrol amacıyla Ereğli Devlet Hastanesi’ne giden İshak Acar, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Mehmet Özburak tarafından muayene edildi.
Dr. Özburak, yaptığı tetkikler sonucunda vücudunun su ihtiyacının meşrubatlardan sağlandığını böyle bir insanın yaşayabileceğini fakat sağlıklı olmadığını söyledi. İshak Acar’ın obez olduğunu, karaciğerinde yağlanma oluştuğunu belirten Dr. Özburak, nabzının dakikada 100 attığını ve ileride akciğer hastalığına yakalanabilme ihtimali olabileceğini de vurguladı. Hastanın su ihtiyacını sadece sudan karşılamasının daha uygun olduğuna dikkat çeken Dr. Özburak, su içmeyen insanın 72 saat dayanabileceğini fakat İshak Acar’ın su ihtiyacını meşrubatlardaki sudan karşıladığını kaydetti.