Özel Babaoğlu 2 Bin Öğrenci Ağırladı

Özel Babaoğlu 2 Bin Öğrenci Ağırladı
Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu hafta sonu yaklaşık 2000 öğrenciyi ağırladı.
Yaklaşan SBS öncesinde, bu döneme kadar öğrenilenleri tekrar etmek,öğrencilerin konu eksikliklerini görmek, çözüm yolları üretmek amacıyla kendi öğrencilerine uyguladığı sınava eğitim bölgesindeki diğer okulların 5., 6. ve 7. sınıf öğrencileri de katıldı.
 
Söz konusu sınava,  öğrencilerin ve velilerin ilgisi bir hayli yoğun oldu.
 
Sınavla ilgili bilgi veren okul müdürü Hilmi Erdoğdu:”Öğrencilerimize uyguladığımız sınava ilimizde bulunan diğer öğrencilerin de yoğun katılımı ile gerçekleşti. 10. yılımızda gördüğümüz bu ilgi kurum olarak bizleri heyecanlandırdı ve gururlandırdı.Sınavda, kentin dört farklı noktasından servis araçlarıyla ve kendi imkanlarıyla gelen yaklaşık 2000 öğrencinin, sınava rahat ve güvenli bir şekilde girmesi sağlandı.Öğrendiklerinin karşılığını almak için ter döken çocuklarımız aynı zamanda 2010-2011 eğitim öğretim yılında Özel Babaoğlu İ.O. öğrencisi olmak için de kıyasıya yarıştı.Öğrenciler yarışırken, okulumuzun rehberlik servisi de çocuklarını bekleyen öğrenci velilerine rehberlik ve danışmanlık hizmeti sundu.
 
SINAV SONUÇLARI 7 NİSAN’DA OKULLARDA OLACAK
 
Öğrencilerimize hiçbir zahmet vermeden sınav sonuçlarını 7 Nisan 2010 Çarşamba günü öğrencilerimizin okullarına göndereceğiz.Her öğrenci için analizli sınav sonuç karnesi ve sınıflar bazında sonuç listelerini öğrenciler okul müdürlüğünden alabilecekler.Dileyen öğrenciler okulumuza bizzat gelerek de öğrenebilecekler.
 
ÜCRETSİZ EĞİTİM FIRSATI…
 
Sınav derecelerine göre, 2010-2011 eğitim öğretim yılında, bazı öğrenciler ücretsiz, her sınıfta ilk 100’ e giren öğrenciler ise çeşitli indirimler kazanarak Özel Babaoğlu İ.O. öğrencisi olma fırsatını elde edecek.Ve biz Türkiye’nin en iyi okulları arasındaki yolculuğumuzu onlarla sürdürüp, “Karaman İçin Türkiye İle Yarışmaya” devam edeceğiz. 
 
OKUL MÜDÜRLERİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERE TEŞEKKÜR…
 
Sınava gösterdikleri ilgiden dolayı, bütün öğrencilere,velilerine,onlar için büyük emek veren öğretmenlerine ve okullarımızın kıymetli idarecilerine ve mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım”.dedi.