Önce Bariyerlere Çarpıp Takla Attı Sonra Birden Yanmaya Başladı: 1’i Ağır, 2 Yaralı

Önce Bariyerlere Çarpıp Takla Attı Sonra Birden Yanmaya Başladı: 1’i Ağır, 2 Yaralı
İzmir’de seyir halindeyken direksiyon hakimiyeti kaybedilen yol kenarındaki bariyerlere çarparak takla attı. Kaza sonucu yanmaya başlayan araçta 1’i ağır 2 kişi yaralandı.Olay, bu sabaha karşı saat 03.30 sularında Gaziemir İlçesi Aktepe...

İzmir’de seyir halindeyken direksiyon hakimiyeti kaybedilen yol kenarındaki bariyerlere çarparak takla attı. Kaza sonucu yanmaya başlayan araçta 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Olay, bu sabaha karşı saat 03.30 sularında Gaziemir İlçesi Aktepe Çevreyolu sapağında meydana geldi. İddialara göre Karabağlar’dan Gaziemir yönüne gitmekte olan İ.M.(28), idaresindeki 35 AZ 2557 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç çevre yoluna girişte bulunan bariyerleri aştıktan sonra takla attı. Ardından otomobil çarpmanın etkisiyle bir süre sonra alev alarak yanmaya başladı. Araçta bulunan M.Ü.(32) araçtan kendi imkanlarıyla çıkarken İ.M. aracın içinde sıkıştı. Bu arada kazayı gören vatandaşların yol kenarında takla atmış ve yanan bir araç ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken sürücü İ.M.’yi sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk yardımın ardından yaralıları Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Kaza sonucu araç kullanılamaz hale gelirken yaralılardan M.Ü.’nün hayati tehlikesinin bulunduğu İ.M.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.