Ölümünden dakikalar önce çekti !

Ölümünden dakikalar önce çekti !
Eskişehir’de dün meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Rugby oyuncusu Mehmet Yağcı’nın, kazadan dakikalar önce takım arkadaşları ile yaptığı selfie geride kalan son fotoğrafı oldu.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Rugby oyuncusu olan Mehmet Yağcı, Kuşadası’nda düzenlenen Rugby Turnuvasına giden ESOGÜ Rugby Takımını taşıyan Ahmet A. idaresindeki 26 RD 034 plakalı midibüsün devrilmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti. Midibüste bulunan diğer öğrenciler ile antrenör ve şoförün de içinde bulunduğu 16 kişi ise yaralanmıştı. Yaralılar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Eskişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.
Yaralıların tedavisinin devam ederken, kazada vefat eden Yağcı’nın otobüs hareket etmeden yaklaşık 20 dakika öncesinde arkadaşları ile çektiği selfie de takımın eksiksiz son fotoğrafı oldu.
HAYAT KURTARAN MÜCADELE
Öte yandan, kaza sonrası Yağcı ile birlikte 2 kişi devrilen midibüsün altına kaldı. Kazada yaralanan diğer sporcuların, tonluk midibüsü var güçleriyle kaldırarak sağlık personelleri gelene kadar arkadaşlarını çıkartmak için zamanla yarıştıkları ortaya çıktı. Midibüsün altından Yağcı ile birlikte diğer 2 kişiyi çıkartmayı başaran sporcular, Yağcı’nın hayata tutunmasını sağlayamasalar da diğer 2 arkadaşlarını yaşama bağladılar.