Öğrenci’nin Çantasından Esrar Çıktı

Öğrenci’nin Çantasından Esrar Çıktı
Rize’de aldığı bir ihbarı değerlendiren Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, durdurdukları otomobilde öğrenci çantası içerisinde gizlenmiş 1 kilo 928 gram esrar ele geçirdi.Edinilen bilgile göre,...

Rize’de aldığı bir ihbarı değerlendiren Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, durdurdukları otomobilde öğrenci çantası içerisinde gizlenmiş 1 kilo 928 gram esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgile göre, R.T (22) isimli bir şahsın Rize’ye yüklü miktarda esrar göndereceği bilgisini alan Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri Karadeniz Sahil Yolu üzerinde arama noktası oluşturarak yol kontrolleri gerçekleştirdi. Yapılan kontroller sırasında R.T’nin de içerisinde bulunduğu araç durduruldu. Araçta yapılan aramada öğrencilerinin kullandığı bir çanta içerisinde gizlenmiş 1 kilo 928 gram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak R.T araçla bulunan A.T (30) ve S.İ (39) isimli şahıslar alınan ifadelerinin ardından “Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti” yapmak suçlaması ile adliyeye sevk edildi. A.T ve S.İ tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, R.T öğrenci olmasını belirtmesine rağmen tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaeviʹne konuldu.