Öğrencilerden Milli Eğitim Müdürüne Geçmiş Olsun Ziyareti

Öğrencilerden Milli Eğitim Müdürüne Geçmiş Olsun Ziyareti
Kilisli öğrenciler adına iki öğrenci ve iki öğretmen rahatsızlığı nedeniyle Karaman Devlet Hastanesinde yatmakta olan İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUNu ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular.
Gönül Köprüsü Projesi kapsamında bir haftadır ilimizde bulunan Kilisli öğrenciler adına iki öğrenci ve iki öğretmen rahatsızlığı nedeniyle Karaman Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN’u ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular.
 
Ziyarette konuşan öğrenciler: ”Kilis ilimizden sizlere selam getirdik. Bir haftadır Karaman’da çok güzel anılar yaşadık. Gerçekten Karamanlı öğrenci arkadaşlarımızla gönül köprüsü kurduk. Köprüyü ölünceye kadar sürdüreceğiz. Sizi makamınızda ziyaret edecektik ama rahatsızlığınız nedeniyle hastanede ziyaret etmek zorunda kaldık. Bütün arkadaşlarımız adına geçmiş olsun diyoruz, acil şifalar diliyoruz.” Dediler.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN: “Ziyaretten çok duygulandım. Teşekkür ediyorum. Sizi Karaman’da eğer rahat ettirebildiysek bize ne mutlu. Bizler ve sizler Çanakkale Savaşını, Kurtuluş Savaşını beraber yapmış büyük Atatürk’ün önderliğinde Türkiye Cumhuriyetini beraber kurmuş bir neslin torunlarıyız. Bizleri birbirimizden ayırmaya, ülkemizi bölmeye çalışan hainlere karşı çok uyanık olmak zorundayız. Biz de Kilis halkına selam ve muhabbetlerimizi gönderiyoruz. Yolunuz açık olsun. Sizleri Karaman’da her zaman görmek isteriz.” Dedi.