“ocak Ayında Denize Girelim” Etkinliği

“ocak Ayında Denize Girelim” Etkinliği
Mersin Üniversitesi Bisiklet Gurubu (MEÜBİS) üyeleri geleneksel hale getirdikleri “Ocak ayında denize girelim” etkinliğini Erdemli’ye bağlı Kızkalesi sahilinde gerçekleştirdi.Mersin merkezden başlayan ve ilçeleri kapsayan yaklaşık 70...

Mersin Üniversitesi Bisiklet Gurubu (MEÜBİS) üyeleri geleneksel hale getirdikleri “Ocak ayında denize girelim” etkinliğini Erdemli’ye bağlı Kızkalesi sahilinde gerçekleştirdi.
Mersin merkezden başlayan ve ilçeleri kapsayan yaklaşık 70 kilometrelik bir parkurun ardından bisikletli grup kış ortasında tarihi ve turistik Kızkalesi sahilinde deniz keyfi yaşadı.
Grup sözcüsü Mustafa Pişken, "Cennet Erdemlimize bağlı Kızkalesi’nde bisikletçi ve dağcılardan oluşan bir gurup ile birlikte geleneksel hale getirdiğimiz “Ocak ayında denize girelim” etkinliğini oldukça soğuk havaya rağmen gerçekleştiriyoruz” dedi.
Mersin gibi çok güzel bir şehirde yaşamaktan dolayı kendilerini çok şanslı hissettiklerini ifade eden Pişken, “Amacımız bölgemizi tanıtmanın yanında, insanlara sağlıklı yaşamın, yüzerek ya da bisiklet kullanarak geniş çerçevede spor yapmanın ne denli önemli olduğuna dikkat çekmektir” diye konuştu.
Pişken, etkinliğe katılan Grup Başkanı Nuzhet Türker’in yanı sıra Benan Okyar, Murat Yavuz, Mertcan Erdem, Agit Salman ve Murat Canlı’ya da ayrıca teşekkür etti.