ÖZHASTAN BİR HİZMET DAHA

ÖZHASTAN BİR HİZMET DAHA
Karamanın saygın firmalarından Özhas Soğutma İlimizde yeni faaliyet alanı kurdu.
Karaman’da yıllardır Beyaz Eşya alanında bakım ve tamiratı ile Kurumsal olarak güven sağlayan ÖzHas Soğutma Yeni bir hizmete daha imza atıyor.
 
Avrupa’nın en güçlü firmalarından GORONJE markasının bayiliğini alarak Beyaz Eşya satış sektörünede giren ÖzHas soğutma Karaman’lı lara %100 Avrupa markası satışı yapacak. Abbas Mahallesinde HocaMahmut Camii yanında bulunan ÖZHAS BEYAZEŞYA Mağazası Faaliyet göstermek için 27 Mart Cumartesi Günü saat: 13.00’de açılışı yapacak.
 
ÖzHas Soğutma ve ÖzHas Beyaz Eşya firmasının sahibi Mustafa Soysal haber sitemizden Karaman’lı halkı açılışa davet etti.
 
Mustafa Soysal şunları söyledi, “ Karaman’da yıllardır Beyaz Eşya Bakımı ve tamiratı olarak hizmet verdik ve vermeyede devam ediyoruz. Aziz Halkımıza hizmetin en iyisini sunabilmek için Beyaz Eşya satış Mağazasıda kurmayı da düşündük. Bunun için Avrupanın en eski ve en kaliteli markalarından biri olan GORONJE ile anlaşarak Karaman’a kaliteyi getirdik. Ayrıca şunuda söyleyebilirim ki  Türkiye’de ve Karaman’da bir ilki gerçekleştirerek Hem Satış hemde Teknik Servis Sağlıyoruz” dedi.