ÖZEL BABAOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU BELÇİKA YOLCUSU

ÖZEL BABAOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU BELÇİKA YOLCUSU
Comenius Projesi kabul edilen Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu idareci ve öğretmenlerinden oluşan proje ekibi Belçikaya gidiyor.
Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu proje ekibi, proje toplantısı öncesinde İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN’u ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdiler. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer KILIÇ, AB İl Koordinatörü M.Akif DUMAN ve Proje Uzmanı Selma YILMAZER’in katıldığı ziyarette, Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Hilmi ERDOĞDU: “İki yıldır başarılı bir şekilde yürüttüğümüz “Let’s Learn Together - Birlikte Öğrenelim” adlı projemizin son toplantısını gerçekleştirmek üzere iki öğretmenden oluşan proje ekibimiz 17-21 Mayıs 2010 tarihleri arasında Belçika’ya gidecektir.” dedi.

Özel Babaoğlu İlköğretim Okulu proje ekibini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN yaptığı konuşmada;” AB Eğitim ve Gençlik Projeleri sayesinde öğretmen ve öğrencilerimizde bir dinamizm oluşmakta, okullarımız her geçen yıl yeni tecrübeler ve başarılar kazanmaktadır. Avrupa’daki eğitim kurumları ile ortaklaşa yapılan çalışmalar neticesinde öğretmen ve öğrencilerimiz farklı kültürler tanıyarak gittikleri ülkelerin eğitim sistemlerini inceleme fırsatı bulmaktadır. Projeler aracılığıyla kültürlerarasında dostluk ve barış köprüleri inşa edilmektedir. Bu başarılı çalışmada emeği geçen okulumuzun idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum.”dedi.