ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Belediye Başkan Vekili Hüseyin Gökdemir Öğretmenler gününü kutladı.
Hz. Ali’nin bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum sözünü hatırlatan Gökdemir: “Öyleyse bize yıllarca emek veren öğretmenlerimize ne yapsak, ne kadar övgüde bulunsak azdır. Öğretmenlik mesleği fedakârlık isteyen bir meslektir. Öğretmenlik, belki maddi tarafı ile değil ama manevi yönüyle en büyük tatminin yaşandığı, yaşanması gereken kutsal bir misyondur.
Aydınlık Türkiyeʹnin oluşturulması ve eğitimimizin en üst seviyeye ulaşmasında öğretmenlerimiz, eğitim sistemimizin temel yapı taşlarıdır. Türkiye, 20 milyon öğrencisiyle genç ve dinamik bir toplumdur. Bu itibarla eğitim ve öğretim, Türkiyeʹnin en fazla önem verdiği konulardan biridir. Bu bilinç içerisindeki devletimiz, çocuklarımızın yetiştirilmesi konusunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmamaktadır.
Yapılan çalışmalarla öğretmenlerimizin daha iyi yerlerde olacağı inancındayım. Çocuklarımızın iyi bir yurttaş, ülkesine yararlı bir vatandaş olarak yetiştirilmesi konusunda üstlendikleri büyük sorumluluğu, fedakârlıkla yerine getiren tüm öğretmenlerimize bu kutsal görevlerinde başarı dileklerimi, sevgi ve saygılarımı sunar, öğretmenler gününü kutlarım." dedi.