Mustafa Köpüklü'ye ilgi artıyor.

Mustafa Köpüklü'ye ilgi artıyor.
Karaman'ın tek Bağımsız Milletvekili adayı olan Mustafa Köpüklü her geçen gün oyunu arttırıyor.
Yapılan anketlerde Karaman'da %32 civarında kararsız seçmen olduğu tahmin edilirken bu kişilerin kime deste vereceği ise merak konusu oldu.
 
Seçim tarihinin yaklaşmasıyla vatandaşlar da yavaş yavaş karar vermeye başladı. Özellikle Ülkücü camianın ilgi duyduğu Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Köpüklü bağımsız seçmenin gözdesi haline geldi. Partilerinin politikalarını beğenmeyen veya adayları yeterli bulmayan seçmenin kime destek vereceğini araştıran siyaset uzmanları Mustafa Köpüklü'nün en şanslı isim olacağı noktasında hem fikir oldular.
 
Haber sitemize yaptığı açıklama da kendisine çıkacak olan oy oranının %25-%30 arası olduğu ve hafta sonu içerisinde önemli çıkışlar yapacağını belirten Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Köpüklü; “ Uzun süredir yürüttüğümüz çalışmaların bugün karşılığını görüyoruz. Şuan da ilçelerde ve köylerde gönüllü arkadaşlarımız var biz bağımsız büyük bir teşkilatız. Allah’ın izniyle herkes görecek ki %30’lara dayanan bir oy oranıyla seçimin kazananlarından olacağız.” Dedi.