Mustafa Köpüklü’den Han Kardeşlere tam destek

Mustafa Köpüklü’den Han Kardeşlere tam destek
Karaman Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Köpüklü, Mehmet Ali Han ve Süleyman Han’a çalışmalarında başarılar dileyerek her zaman destek vereceklerini söyledi.
Karaman’ın tek bağımsız Milletvekili adayı olan Mustafa Köpüklü bugün Karaman Futbol Kulübü’nün onursal başkanı Mehmet Ali Han ve Kulüp Başkanı Süleyman Han ile bir araya geldiler.
 
Karaman FK’nin Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Mustafa Köpüklü ’nün bağımsız adaylığı için; “Bu cesur davranışından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bir Partiden aday olmak normal bir şey ama bağımsız aday olmak birazda cesaret ister. Bundan dolayı Mustafa beye başarılar diliyorum. Karaman için ve Ülkemiz için hayırlı olan neyse o şekilde olmasını temenni ederiz. Bildiğiniz gibi Karaman FK’yi yöneten spor adamlarıyız. Bizim herhangi bir partiye veya siyasetçiye yakınlığımız veya uzaklığımız söz konusu olamaz. Herkese eşit mesafedeyiz. Mustafa beyin bize yaptığı bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Kulüp Başkanı Süleyman Han ise; “Mustafa Köpüklü ’nün bağımsız adaylığı kendisi için hayırlı olmasını dileriz. İnşallah ülkemiz için hayırlı olan yöneticiler kimlerse onların gelmesini isteriz.” dedi.
 
Han Kardeşlere yaptığı ziyarette kendilerine teşekkür eden Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Köpüklü; “Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşler, Karaman futbolu için büyük bir fedakârlık ortaya koydular. Bu fedakârlık herkesin cesaret edeceği bir şey değildir. İnşallah takımımız 2. Lig’e çıkacak ve Şehrimiz Futbol alanında hak ettiği yere kavuşacaktır. Tabi bu noktada bizim üzerimize düşen ne varsa her daim Han kardeşlerin yanında olacağımı belirtmek isterim.” Dedi.