Migros Türkiye Geneli Personel Alımı 2024! Başvurular Başladı!

Migros Türkiye Geneli Personel Alımı 2024! Başvurular Başladı!
Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler, başvurular nereye yapılacak? İşte ayrıntılar…

Migros, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alacağını duyurdu. Buna göre, Türkiye genelinde ve birçok alanda yeni personel kadroya dahil edilecek. Peki, hangi alanlarda alım yapılacak? İşte Migros personel alım detayları…

Migros; İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa ve Gaziantep başta olmak üzere Türkiye genelinde personel alımı yapacağını paylaştı. Başvurular, tüm şehirler için başlarken, son başvuru tarihinin kadrolara göre değişiklik gösterdiği öğrenildi.

Bu kapsamda, e-ticaret alışveriş danışmanı kasap, şarküteri ve meyve-sebze personeli, reyon elemanı, kasiyer ve mağaza personeli başta olmak üzere pek çok kadro için alım yapılacak.

thumbs-b-c-ac82b50c10bf631adb68f1e1759a3e80.webp

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Migros, söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar için başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre, genel başvuru şartlarının yanı sıra, kadrolara göre değişen şartlar da yer aldığı öğrenildi.

Buna göre, alınacak adaylarda en az lise mezunu, 18 yaşından büyük ve erkek adaylar için askerlik hizmetiyle ilişiğinin bulunmaması gibi şartlar aranacak.

personel-isci-alimi.jpg

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Migros, personel alım ilanlarını kariyer.net adresinden paylaşırken, başvuruların da yine buradan yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ