Mesut Soyfidan Bayramda da çalışmaya devam ediyor

Mesut Soyfidan Bayramda da çalışmaya devam ediyor
Büyük Birlik Partisinin Milletvekili adayı Mesut Soyfidan Bayramda da çalışmalarına devam etti.
Bayramın 1. Günü Huzur evini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Karaman Milletvekili adayı Mesut Soyfidan yaşlıların ellerini öperek hayır dualarını aldı.
 
Yer gök dualarla ayaktadır diyen Mesut Soyfidan; “ Bayramın birinci gününde Huzur evinde ki büyüklerimizi ziyaret etmek bizim 7 aydır yaptığımız ziyaretlerin belki de en değerlisidir. Biz inanıyoruz ki yer gök dualarla ayaktadır. Bugün biz onların sadece hâyır dualarına talibiz. Onların huzurlu olması bulundukları yerde mutlu olmaları bizim boynumuzun borcudur. Devletimiz en güzel hizmeti yapıyor İnşallah bizler yetki aldığımız da daha fazla ne yapabiliriz bunları bulacağız ve onların rahatları için her şeyi yapacağız.” Dedi.
 
Bayramda çalışan işçileri de unutmayan Mesut Soyfidan, görev yapan işçileri de ziyaret edip onların taleplerini not etti. İşçilerin halini en iyi sendikacı olan bilir diyen Soyfidan; “ Biz siyasetin yanı sıra işçi sendikasında da görev yapıyoruz. Bugün hangi işçinin ne istediğini en iyi bilenleriz. Hangi işçi kardeşimizi dinlesen “Bizim halimizi en iyi siz bilirsiniz” diyorlar. Evet Onların istekleri ve taleplerini yakından biliyoruz. Biz bu sorunların çözüm yollarını da biliyoruz. İnşallah yetki sahibi olduğumuzda bu sorunları hızlı bir şekilde tek tek çözeceğiz.” Dedi.