Mersin'de Korkunç Olay! Aile Faciası Yaşandı

Mersin'de Korkunç Olay! Aile Faciası Yaşandı
İlemin Mahallesi'nde meydana gelen yangında anne, oğul yanarak öldü. Babanın cesedi ise 4 km uzaklıktaki yanmış araçta bulundu. Olayın detayları araştırılıyor.

İlçenin İlemin Mahallesi'nde şafak vakti meydana gelen yangın, çevredeki vatandaşların dumanları fark etmesiyle hızla fark edildi ve derhal itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı, ancak içeride bulunan evde trajik bir tablo ortaya çıktı. Evde, Nurgül Kaya (35) ve oğlu Emrullah Kaya'nın (10) yanmış cesetleri bulundu.

Ancak olayın sadece evle sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta bir aracın da alevler içinde olduğu keşfedildi. Araçta yapılan incelemede ise tamamen yanmış bir erkek cesedi bulundu. Bu cesedin, ailenin babası Neşet Kaya'ya ait olduğu tahmin ediliyor.

Jandarma ekipleri, olayın ardındaki sır perdesini aralamak için titiz bir inceleme başlattı. Bölge halkı da, haber alır almaz olay yerine akın ederek yetkililere destek olmaya çalıştı. Araçtaki cesedin yanmış olması, evdeki iki kişinin de yangında yaşamını yitirmesi büyük bir üzüntü yarattı.

Savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından cesetler, otopsi için hastane morguna gönderildi. Jandarma ekipleri, olayın nasıl gerçekleştiğini aydınlatmak için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu trajik olay, bölgedeki insanlar arasında derin bir üzüntü ve endişe uyandırdı.