Kuruçay Ailesinin Mutlu Günü

Kuruçay Ailesinin Mutlu Günü
Karaman’ın Ünlü Doktorlarından Yıldıray Kuruçay ve Valilik Özel Kalem Müdür Seher Kuruçay’ın kızı olan Buket Kuruçay, Can Ozan Yazar ile hayatını birleştirdi.
Grand Otel Gardenia Kır Bahçesinde yapılan görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Buket Kuruçay ve Can Ozan Yazar’ın mutlulukları gözlerinden okundu.
 
Düğüne, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Emniyet Müdürü Ayhan Taş, AK Parti İl Başkanı Av. Murat Öztürk, İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı (İKEV) Başkanı ve İş adamı İhsan Duru’nun yanı sıra, Karaman sanayisinin ünlü iş adamları, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve sağlık camiasından da büyük katılım gerçekleşti.
 
Haber Sitemize açıklama yapan Yıldıray Kuruçay; “ Kızımın bu mutlu gününde dostlarımızın teşrifi bizleri de mutlu etmiştir. Evlatlarımıza ömür boyu mutluluklar diliyorum. Düğün gecemize katılan ve işlerinden dolayı katılamayıp arayarak mutluluklar dileyen bütün dostlarımıza çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Karaman Valisi Özel Kalem Müdürü Seher Kuruçay ise yaptığı açıklamasında; “ Canım Kızım Buket’e ve değerli damadım Can Ozan’a ömür boyu mutluluklar diliyorum. Tek dileğimiz gönüllerince bir hayat yaşamalarıdır. Tabi bugün bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarımızın her birine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Haber70.com Genel Yayın Yönetmeni Aziz Gür’de gençlere mutluluklar dileyerek; “ Buket ve Ozan kardeşime ömür boyu mutluluklar diliyorum. Tabii ki çok sevdiğim Yıldıray hocama ve değerli Eşi Seher hanıma hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.” Dedi.