Kazada Vefat Eden 17 Yaşındaki Genç, Toprağa Verildi

Kazada Vefat Eden 17 Yaşındaki Genç, Toprağa Verildi
Karaman'da otomobille çarpıştıktan sonra ağır yaralanan ve hastanede yaşamını yitiren 17 yaşındaki genç motosiklet sürücüsü, son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, önceki akşam saat 20.00 civarında Şeyh Edebali Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda meydana geldi. 17 yaşındaki Hasan Akova'nın kullandığı 42 YT 685 plakalı motosiklet, bulvar üzerindeki kontrollü olmayan bir kavşakta T.O. yönetimindeki 42 BZC 29 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada motosiklet büyük bir hasar alırken, sürücüsü önce ağaca ve ardından yol kenarındaki bir çöp konteynerine çarparak ağır şekilde yaralandı. Ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Akova, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada vefat eden Hasan Akova için öğle namazının ardından Siyahser Camii'nde cenaze namazı düzenlendi. Namaza Akova'nın ailesi ve yakınları ile AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser ve diğer vatandaşlar katıldı. Cenaze namazının ardından Akova, Siyahser Mezarlığı'nda dualar eşliğinde defnedildi.