Karapınar'da 2 Milyon Liralık Altın ve Döviz Hırsızlığı

Karapınar'da 2 Milyon Liralık Altın ve Döviz Hırsızlığı
Karapınar'da bir evden 2 milyon lira değerinde altın ve döviz çalındı. Mağdur baba, birikimlerinin oğlunun evliliği için olduğunu belirtti.

Karapınar ilçesindeki bir evden yaklaşık 2 milyon lira değerinde altın ve döviz çalındı. Mağdur baba, birikimlerini oğlunun evliliği için yaptığını belirterek, hırsızlara seslendi.
Olay, Cumhuriyet Mahallesi Şehit Yaylacı Caddesi'nde bulunan İsmail Akkaş'a ait evde meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlar evde kimse olmadığı bir anda pencere demirini yerinden söküp, camı kırdıktan sonra içeri girip yüklükte bulunan eşyaları dağıttılar. Eşyalar içerisine konulan her biri 35 gram olan 21 adet burma bilezik, 35 adet çeyrek altın, çok sayıda gram altın ile 4 bin dolar dövizi alarak kaçtılar. Eve gelen İsmail Akkaş odasının kapısını açtığında pencerenin kırık olduğunu, eşyaların dağıtıldığını, altınların yerinde olmadığını fark etti. Akkaş, polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri, evde inceleme ve parmak izi çalışması yaparak şüpheli şahısları yakalamak için çalışma başlattı.