KaramanFK'ye Siyasi Partilerden destek devam ediyor

KaramanFK'ye Siyasi Partilerden destek devam ediyor
Karaman Futbol Kulübüne hemen hemen bütün siyasi partiler destek vermeye devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Recep Serçelik, KaramanFK taraftar grubunun düzenlediği geceye katılarak destek verdiklerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Recep Sertçelik, Karamanspor Futbol Kulübü Başkanı Süleyman Han ve Karamanoğlu Taraftar Grubuyla biraraya geldi. Karaman Şehir Stadında Kulüp Başkanı ve Taraftar Grubunun buluşmasına katılan ve burada bir konuşma yapan Sertçelik, taraftarların alkışları arasında şunları söyledi: “Taraftar grubumuzun Başkanlarına gösterdiği sevgi karşısında duygulandım. Öncelikle Başkanımıza Karamanspor’a verdiği emekten dolayı teşekkür ediyorum. Siz değerli Karamanoğulları Taraftar Grubu, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Ben Recep Sertçelik, Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkan Adayıyım. Şunu açık ve net söylüyorum; biz kazandığımızda, Karaman Belediyesi, Karamanoğulları Taraftar Grubunun bir üyesi olacak.
Gerek sahamızda, gerekse deplasman maçlarımızda her türlü desteği vermeyi şimdiden taahhüt ediyorum. Bu takım Karaman’ımızın aynası, Karaman Futbol Kulübümüzü güzel yerlere getirdiniz. Maçları izliyorum, Karamanoğulları Taraftar Grubu, sahadaki takımla birlikte oynuyor. Böyle bir emek, böyle bir fedakarlık, kesinlikle görmezden gelinemez. Yerel yönetim bunun arkasında olmalı, içinde olmalı ve bu takım daha güzel yerlere gelmeli. Gördüğüm kadarıyla halkımız bu takımı destekliyor. Kadını ve çocuğuyla o kadar güzel bir taraftarımız var ki, bu sizlerin sayesinde. Bu emeği, bu fedakarlığı saygıyla karşılıyorum ve hepinize sevgilerimi sunuyorum; teşekkür ederim.”