Karaman'da Trafik Polisinin Hızlı Müdahalesi Hayat Kurtardı

Karaman'da Trafik Polisinin Hızlı Müdahalesi Hayat Kurtardı
Trafik polisinin, yolda duran minibüsün kontrolsüz bir şekilde geri gitmeye başladığını fark ederek araca müdahale ettiği anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Karaman'da bir dolmuş sürücüsü seyir halindeyken aniden fenalaştı. Neyse ki, uygulama yapan trafik polisinin dikkati sayesinde büyük bir kaza önlendi. O anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Üniversite Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi'nde meydana geldi. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hüseyin Ala, uygulama sırasında yaklaşan bir dolmuşun aniden durduğunu fark etti. Sürücü Bekir Bingöz'ün fenalaşarak kontrolü kaybettiğini gören trafik polisi, hızlıca müdahale ederek arkadan gelen araçların kazaya karışmasını engelledi. Bu kritik anlar, cadde üzerinde bulunan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kamerasına yansıdı. Fenalaşan sürücü, çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisi yapılan ve sağlık durumu iyi olan sürücü, daha sonra taburcu edildi.