Karaman'da Polis Kovalamacası: Ceza Motor'dan Pahalı

Karaman'da Polis Kovalamacası: Ceza Motor'dan Pahalı
Karaman'da polisten kaçan motosiklet sürücüsüne park halinde yakalandı. Yaşı küçük olan sürücüye 43 bin lira para cezası kesildi, motosiklet trafikten men edildi.

Karaman'da polisten kaçan ve bir binanın önünde park halinde yakalanan motosiklete, değeri kadar para cezası kesildi. Osmangazi Mahallesi'nde 70 ABH 558 plakalı motosikletin sürücüsüne polis ekipleri tarafından 'Dur' ihtarında bulunuldu. Ancak sürücü, uyarılara uymayarak polisten kaçmaya başladı. Hızla kaçan motosiklet sürücüsü ile polis arasında bir kovalamaca yaşandı. Sürücü, ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalıştı, ancak motosiklet 1067. Sokak'ta bir binanın önündeki kaldırımda park edilmiş halde terk edilmiş olarak bulundu.

Polisin yaptığı çalışmalar sonucunda, sürücünün yaşı küçük olduğu belirlendi ve kısa süre içinde yakalandı. Yaşı küçük sürücü polis merkezine götürülürken, trafik ekipleri tarafından sürücüye çeşitli suçlamalar yöneltildi. Dur ihtarına uymamak, ehliyetsiz araç kullanmak, ters yönde seyretmek ve abartılı egzoz kullanmaktan toplam 43 bin lira para cezası kesildi.

Trafikten men edilen motosiklet daha sonra çağrılan çekici ile otoparka çekildi.