Karaman'da Futsal Rüzgarı Esecek!

Karaman'da Futsal Rüzgarı Esecek!
Okul sporları gençler futsal yarı final karşılaşmaları, 22-24 Mart 2024 tarihleri arasında Karaman'da gerçekleştirilecek.

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleştirilecek okul sporları gençler futsal grup müsabakaları için hazırlıklar tamamlandı. 22-24 Mart tarihleri arasında Merkez Spor Salonu ve Yunus Emre Spor Salonu'nda düzenlenecek olan müsabakalara 7 farklı ilin 22 takımı ve 264 sporcu katılacak. Kızlar ve erkekler kategorilerinde 2 gün boyunca sürecek olan müsabakaların sonunda ilk 3'e giren takımlar, 22-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakalarına katılma hakkı elde edecekler.

Karaman’ı 2 Takım Temsil Edecek

Yoğun katılımın olduğu okul sporları gençler futsal grup müsabakalarında Karaman’ı kızlar ve erkekler kategorilerinde 2 okul takımı temsil edecek. Kızlar kategorisinde Hakkı Teke Spor Lisesi, erkekler kategorisinde ise TOKİ Anadolu Lisesi mücadele edecek. Karaman ekipleri, grup müsabakalarında ilk 3 sırayı alarak yarı finalde Karaman’ı temsil etme hakkı kazanacaklar.