Karaman'da Arazi Anlaşmazlığında Silahlar Çekildi

Karaman'da Arazi Anlaşmazlığında Silahlar Çekildi
Karaman'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada İ.Ü, A.Ü'yü yaraladı. Jandarma tarafından yakalanan İ.Ü. tutuklandı, silah ele geçirildi.

Olay, 13 Nisan Perşembe günü saat 11.40 civarında Karaman'ın merkezine bağlı Lale Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İ.Ü. isimli şahıs, arazi meselesi yüzünden tartışmaya başladığı akrabası A.Ü. ile anlaşmazlık yaşadı. Tartışma kavgaya dönüşünce İ.Ü, belinden çıkardığı tabanca ile A.Ü’yü sağ bacağından yaraladı.

Olay yerine çağrılan jandarma ve sağlık ekipleriyle birlikte olaya şahit olanlar tarafından ihbar edildi. İ.Ü. olay yerinden kaçtı ancak Karaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından yakalanarak gözaltına alındı. A.Ü. ise ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

İ.Ü’nün evinde yapılan aramada olayda kullandığı değerlendirilen bir adet ruhsatsız tabanca ve 63 adet 9 mm fişek ele geçirildi.

İ.Ü, Karaman İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.