Karaman FK, Evinden Fethiyespor'a 1-1'lik Beraberlikle Ayrıldı

Karaman FK, Evinden Fethiyespor'a 1-1'lik Beraberlikle Ayrıldı
Karaman Futbol Kulübü, FF 2. Lig Kırmızı Grubunda mücadele eden takımımız, 34. hafta maçında kendi sahasında Fethiyespor'u ağırladı.

Karaman FK, FF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele ediyor ve 34. hafta maçında evinde Fethiyespor'u konuk etti. Maç 1-1 berabere sonuçlandı ve Yeni Karaman Stadyumu'nda gerçekleşti. Müsabakayı Erdem Demirbaş yönetti.

Karaman FK, sahaya Hayrullah, Alper, Mete, Furkan, Polat, Kadir, Erdem, Ömer, İbrahim, Anıl Aydın ve Artun ilk 11'i ile çıktı.

Maçın 25. dakikasında Karaman FK oyuncusu Ömer'in ceza sahası dışından sert şutunda top kalecide kaldı. 35. dakikada ise Karaman FK'nın serbest vuruşunda kaleci topu uzaklaştırdı.

Karaman FK, İbrahim Can'ın ceza sahasında buluştuğu topla attığı golle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda ise 67. dakikada Alper'in şutu üstten auta çıktı. 69. dakikada Fethiyespor penaltı kazandı ancak Karaman FK kalecisi Hayrullah penaltıyı kurtardı.

Son dakikalarda Fethiyespor'un golüyle skor 1-1 oldu ve başka gol olmadı, böylece Karaman FK 1 puanı hanesine yazdırdı. Karaman FK, 14 Nisan Pazar günü deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacak.