Karaman FK Evinden Beraberlikle Ayrıldı

Karaman FK Evinden Beraberlikle Ayrıldı
Karaman FK, evinde Fethiyespor'la 1-1 berabere kaldı. Öne geçen Karaman FK, son dakikada gol yiyerek 1 puanla yetindi.

Yeni Karaman Stadyumu'nda gerçekleşen müsabakayı Erdem Demirbaş yönetti. Karaman FK, Hayrullah, Alper, Mete, Furkan, Polat, Kadir, Erdem, Ömer, İbrahim, Anıl Aydın ve Artun'dan oluşan ilk 11'le sahaya çıktı.

Maçın 25. dakikasında, Karaman FK oyuncusu Ömer'in ceza sahası dışından yaptığı sert vuruş kalecide kaldı. 35. dakikada ise Ömer'in serbest vuruşu kaleci tarafından uzaklaştırıldı.

38. dakikada Karaman FK öne geçti. Artun'un asistinde ceza sahası içinde topla buluşan İbrahim Can, topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın 67. dakikasında, Karaman FK oyuncusu Alper'in ceza sahası dışından şutu üstten auta çıktı. 69. dakikada ise Fethiyespor penaltı kazandı. Ancak Karaman FK kalecisi Hayrullah, Fethiyespor oyuncusu Selçuk'un penaltısını kurtardı ve ardından Karaman FK oyuncuları tehlikeyi uzaklaştırdı.

88. dakikada ise Fethiyespor'un oyuncusu Rıdvan, skoru 1-1 yaparak beraberliği sağladı. Maçta başka gol olmadı ve Karaman FK, bir puanı hanesine yazdırmış oldu.

Karaman FK, 14 Nisan Pazar günü deplasmanda İnegölspor ile karşılaşacak.