Kadın Kooperatifi İle İlçe Marka Değeri Artacak!

Kadın Kooperatifi İle İlçe Marka Değeri Artacak!
Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, yeni dönemde Kadın Kooperatifi kuracaklarını duyurdu. Bu adım, istihdamı artırırken ilçenin marka değerini de yükseltecek.

Kazımkarabekir Belediye Başkanı ve İyi Parti Belediye Başkan Adayı Recep Boyacıoğlu, gelecek dönemde belediye bünyesinde kuracakları Kadın Kooperatifi ile hem yeni bir iş fırsatı yaratacaklarını, hem de ilçenin marka değerini artıracaklarını belirtti. Boyacıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu;

"Değerli Hemşehrilerim,
Sizlerin desteği, Cenab-ı Allah'ın da izni ve inayetiyle yeni dönemde "Üreten Belediye" anlayışıyla hareket ederek özellikle kadınlarımız ve gençlerimize yeni istihdam alanları oluşturacağız. Bunun için öncelikle belediyemiz çatısı altında bir Kadın Kooperatifi kuracağız. Bu kooperatif bünyesinde bir çok alanda faaliyet göstereceğiz. Bunlardan birisi Seracılık. Buna ilaveten Kurutma Tesisi açacağız. Belediyemiz tarafından alım garantili olarak üretim yapmak isteyen başta kadınlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza fide, fidan, tohum ve gübre desteği vereceğiz. Vatandaşlarımızın ürettiği ürünleri de belediye olarak satın alacağız. Satın aldığımız bu ürünleri iç ve dış pazarda değerlendirerek hem ilçemize hem de belediyemize önemli bir gelir kapısı açmış olacağız. Kazımkarabekir bizi bilir. Söz verdiysek, mutlaka yaparız."
ifadelerine yer verdi.