İş Bankası ve ING Emekli Promosyon Tutarını Güncelledi!

İş Bankası ve ING Emekli Promosyon Tutarını Güncelledi!
Emekli promosyonu bir süredir gündemdeki yerini korurken, bankalar da emekli promosyonları konusunda adeta yarışa girdi. Bu kapsamda, İş Bankası ve ING de promosyon tutarlarını güncelledi. Peki, emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte detaylar…

Kamu bankaları ve özel bankalar, bünyelerine daha fazla müşteri çekmek için emekli promosyon tutarlarını artırmaya devam ediyor. Ziraat Bankası, Akbank ve Yapı Kredi gibi Türkiye’nin en büyük bankaları, emekli promosyon tutarlarını peş peşe güncellerken, bir güncelleme haberi de İş Bankası ve ING’den geldi. Peki, İş Bankası ve ING, ne kadar emekli promosyonu verecek? İşte detaylar…

ing-bank-telefon-bankaciligi-numarasi-h2398-jpg.webp

ING EMEKLİ PROMOSYONU 2024

Emekli aylığını ING’den alma sözü veren müşteriler, ING’den 18 bin liraya kadar promosyon ödemesi alacak. Bu imkândan yararlanmak için emekli aylığını ING’ye taşımak ve ek olarak vadesiz hesaba bağlı otomatik fatura talimatları vermek gerekecek. Promosyon, özellikle otomatik ödeme talimatı verilmesiyle en yüksek düzeye ulaşacak. Bu sayede, emekliler toplamda 18 bin liraya varan bir kazanç elde edebilecek.

thumbs-b-c-7b3377eb298822b6ec54a0a4e5b5acac.jpg

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Emekli maaşını ING’ye taşımak isteyen emekliler, ING Mobil uygulamasındaki Cebimdeki Danışman üzerinden ya da e-Devlet’ten kolay bir şekilde başvuru yapabilecek. Aynı zamanda, bizzat ING şubelerine giderek de işlemlerini hızla gerçekleştirebilecek. Bu kampanya, 3 - 30 Nisan 2024 tarihlerinde geçerli olacak 3 yıllık taahhütle sunulacak.

415317.jpg

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU 2024

İş Bankası’nın SGK emeklilerine ilişkin düzenlediği promosyon kampanyasına göre, 30 Nisan 2024’e kadar, İş Bankası'nı seçen ya da mevcut emekli aylığını bankaya taşıyan SGK emeklileri, 12 bin liraya kadar promosyon ödemesi alabilecek.

2.webp

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyen emekliler, İş Bankası’nın internet bankacılığı hizmetinden veya İş Bankası şubelerine giderek müracaat edebilecek. Bu promosyon ödemesinden sadece 30 Nisan’a kadar emekli maaşını İş Bankası’na geçiren emekliler faydalanabilecek.