İş Bankası Hesaplara 2 Bin TL Yatıracak!

İş Bankası Hesaplara 2 Bin TL Yatıracak!
Mayıs ayına özel yeni kampanyasını duyuran İş Bankası, kampanyaya katılanların hesabına 2 bin lira yatıracağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar…

En çok kampanya düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldüren ve bünyesine yeni müşteriler dahil eden bankalardan İş Bankası, mayıs ayına özel hazırladığı yeni kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, kampanyaya katılan İş Bankası müşterilerinin 2 bin lira kazanacağı açıklandı.

Kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaşan İş Bankası, kampanyanın 31 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu. Peki, kampanya şartları neler? İşte cevabı…

İş Bankası, müşterilerine 2 bin lira hediye edeceği kampanyasının şartlarını duyurdu. Buna göre, İşCep veya Maximum Mobil'den kampanyaya katılan müşteriler, 01 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bankamatik Kartı veya Maximum Kart ile ETS’deki seçili yurt içi otellerinde tek seferde yapacağı 5 bin lira – 9 bin 999 lira arası ilk alışverişte 500 lira MaxiPuan, 10 bin lira – 19 bin 999 lira arası ilk alışverişte bin lira MaxiPuan, 20 bin lira ve üzeri ilk alışverişte ise 2 bin lira MaxiPuan kazanacak.

thumbs-b-c-73dbdfac304d7b34c63c3123e7e742aa.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

2 bin liraya varan MaxiPuan kampanyası, 01 Mayıs - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek konaklamalar için 01 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında ETS’deki seçili yurt içi otellerinde yapılacak peşin veya 3 taksitli ödemelerde geçerli olacak. Ayrıca, 6, 9 veya 12 taksitli işlemler kampanya kapsamında yer almayacak.

Her bir rezervasyon için sadece bir kez MaxiPuan kazanılacak. Yapılacak olan rezervasyonda ödemelerin farklı kartlarla gerçekleştirilmesi durumunda, ilk ödemenin yapıldığı karta MaxiPuan yüklenecek.

ETS’deki seçili yurt içi otellerinde geçerli 2 bin liraya varan MaxiPuan kampanyası ile yüzde 3 ek indirim kampanyası birleştirilebilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ