Hüseyin Mutlu, Kemal Boynukalın tartışması büyüyor

Hüseyin Mutlu, Kemal Boynukalın tartışması büyüyor
Av. Hüseyin Mutlu ile OSB Başkanı Kemal Boynukalın arasında tartışma büyüyor.
Geçtiğimiz gün Av. Hüseyin Mutlu’nun OSB Hakkındaki paylaşımı İş Adamı ve OSB Başkanı Kemal Boynukalın’ın açıklamalarıyla büyümeye devam ediyor.
 
Karaman’ın ünlü hukukçularından Avukat Hüseyin Mutlu, OSB Yönetiminin Karaman’ın büyümesine engel olduğunu iddia etmesinin ardından, Irak Pazarının kapanması ve Mutlu’nun açıklamalarına cevap veren OSB Başkanı Kemal Boynukalın ise; “ Karaman OSB Başkanı ve yönetimini bundan dolayı suçlamak absürt (saçma) ve gülünçtür. Bu Karartma ve çarpıtma ile şehrimizde Siyasi ve ticari rant peşinde olanların her konuyu istismar ederek kendi reklam çalışmasıdır.” Diyerek Hüseyin Mutlu’nun popülizm yaptığını işaret etti.
 
Av. Hüseyin Mutlu ise Boynukalın’ın bu açıklaması karşısında bugün bir paylaşım yaparak Kemal Boynukalın’ı canlı yayına davet etti.
 
BOYNUKALIN CANLI YAYINI KABUL ETMEDİ.
 
Kanal70 Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger, Av. Hüseyin Mutlu’nun bu davetini OSB Başkanı Kemal Boynukalın’a ileterek; “ Kemal Bey isterseniz sizi ve Hüseyin Mutlu’yu Kanal70.com’da Canlı Yayında ağırlayabiliriz.” Dedi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger’in bu davetine olumsuz cevap veren Boynukalın, Av. Hüseyin Mutlu’nun kendisinin muhatabı olmadığını söyleyerek; “ Hüseyin Mutlu benim muhatabım değil, gitsin işine baksın. O benimle aynı meslekte değil. ” Dedi.
 
Av. Hüseyin Mutlu ise Boynukalın’ın Canlı yayın reddine cevap vererek; “ Aynı mesleği yapmıyorsak o zaman Programa Avukatıyla gelsin. Ben kendisiyle tartışmaya hazırım. Ben bunu Karaman’ın menfaati için söylüyorum.” Dedi.